„М-БУС” с поредното намаление на линията Бургас-Карнобат

Транспортният превозвач „М-БУС” въведе поредното намаление на цените на своите услуги. Вече месец всички ученици и редовни студенти пътуват с 50% намаление на билета по линия Бургас – Карнобат и обратно. От услугата вече са се възползвали десетки пътници. „Тъй като Бургас е най-близкият областен град, където подрастващите младежи от Карнобат могат да получат адекватно професионално обучение в техникуми и профилирани гимназии, транспортната линия е често използвана именно от тях”, коментират жители на Карнобат и допълват, че за Бургас пътуват и много карнобатлии, възпитаници на Бургаския свободен университе, Колежа по туризъм и техническия университет „Проф. Д-р Асен Златаров”. На база на това намаление всички учащи закупили абонаментни карти от „М-БУС” на стойност 12 лева пътуват в едната посока само срещу 3 лева билета. „Приоритет на „М-БУС” винаги са били пътниците, затова решихме да въведем тази преференция, за да не натоварваме финансово клиентите си във времето на все повече задълбочаващата се икономическата криза”, каза управителят на транспортната компания Румен Христов.

 

От 50%-та отстъпка от цената на редовния билет от Карнобат до Бургас и обратно се възползват и докторантите. Румен Христов припомни, че вече почти година пътуващите по направлението Бургас - Карнобат имат възможност да пътуват в двете посоки с билет от 9 лева, вместо 12. През април миналата година „М-БУС” драстично понижи цената на пътуването по тази линия с 30%. През 2009 -та транспортна компания спечели  конкурс за отдаването на автогарата в Карнобат на концесия за срок от 35 години. На общинската сесия през февруари „М-БУС” ще представи пред местния парламент в Карнобат отчета си за извършените до момента ремонтни дейности на автогарата, съгласно годишната инвестиционна програма за миналата година по договора за концесия, както и щепрезентира инвестиционнте си намерения за тази година. Облечени в цифри предвидените инвестиции за 2010 година възлизат на над 152 000 лева.

 

Карнобат – Бургас е една от най-използваните транспортни линии, тъй като за областния град ежедневно пътуват не само ученици и студенти, но и хора, чиято месторабота е в морския град. Не са редки и случаите, в които професионалната ангажираност на бургазлии пък е в Карнобат. От „М-БУС” напомнят на своите клиенти, че за тяхно улеснение фирмата е въвела продажба на билети и по интернет. На адрес: avtogara.com и bgrazpisanie.com превозвачът предлага билети до всички дестинации, които обслужва.

 

 


Времето
в
Карнобат

19 °C

Ясно

вятър 11 км/ч

2021-06-15 4 | 17 °C
2021-06-16 11 | 21 °C
2021-06-17 11 | 25 °C
2021-06-18 13 | 23 °C